SCM Politehnica a început antrenamentele în sala „Constantin Jude”. Alb-violeţii nu pot...

SCM Politehnica a început antrenamentele în sala „Constantin Jude”. Alb-violeţii nu pot disputa deocamdată amicalele planificate

0
DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica a început în această săptămână să se reacomodeze cu spaţiul de joc din „Olimpia” după o pauză îndelungată. Din păcate pentru elevii lui Vlad Caba jocurile de pregătire preconizate nu vor putea fi disputate, cel puţin deocamdată, din cauza restricţiilor în vigoare. De asemenea, nu e exclusă o nouă amânare a partidelor din Final Four-ul Cupei României.

Sala „Constantin Jude” şi-a redeschis oficial porţile pentru handbalişti, după ce aceştia au fost nevoiţi să folosească mai mult pista arenei „Ştiinţa” pentru pregătirea fizică. ”S-a văzut pe jucători, că erau foarte doritori să intre în sală, să atingă mingea, să se bucure de handbal după atâta pauză! Le-am dat această bucurie, însă avem n continuare unele restricții, pe care încercăm să le respectăm întocmai. Este, totuși, greu de imaginat că restricțiile vor exista pe termen lung, pentru că practic nu mai putem vorbi de joc de handbal, atât timp cât nu ai voie să ai niciun fel de contact.


De maximă importanță rămâne sănătatea jucătorilor și vom încerca să îmbinăm cât de poate de mult ceea ce ne interesează din punct de vedere tehnic cu aceste restricții, care vom vedea dacă vor continua sau nu” a spus Vlad Caba, tehnicianul alb-violeţilor.

La pregătirea primei echipe participă şi patru juniori II ai clubului. ”Dacă nu toți, cei mai importanți dintre juniori vor fi invitați să ni se alăture. Va fi o ritmicitate, o dată sau de două ori pe săptămână, vom invita acești tineri să ia parte la antrenamentele noastre”, a subliniat antrenorul Politehnicii.

SCM Poli ar avea peste exact o lună meci oficial, în semifinalele Cupei, cu Dobrogea Sud, dar formaţia timişoreană nu poate nici să-şi testeze forţele la timpul potrivit din cauza restricţiilor impuse. Primele amicale erau prevăzute cu „vecinii” de la Reşiţa. ”Dacă starea de alertă se va prelungi, nu cred că vom avea voie să ne facem jocurile de pregătire și nu-mi imaginez că cineva poate să intre într-o competiție oficială fără niște jocuri de verificare. În al doilea rând, în acest moment, jucătorii nu sunt nici la o capacitate fizică nici măcar pentru jocuri de pregătire. Noi am stabilit inițial, pe hârtie, că săptămâna viitoare vom avea meciuri cu Reșița, dar sunt convins că nu le vom putea desfășura. Nici nu cred că ar fi utile, pentru că, cel puțin noi, am făcut mai mult antrenamente pe stadion și am intrat cu 10 zile mai târziu în sală. Probabil că aceste jocuri vor fi amânate sau contramandate, în funcție de ce decizii se vor lua…”, a punctat Caba.

Reamintim că SCM Politehnica a înregistrat până acum cinci sosiri în aceast ăvară: Sergio Barros, Aleksandar Milenovic, Liviu Caba, Aron Dedu şi Călin Dedu sunt numele noi din lot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.