Alfred Simonis, atac dur la adresa lui Orban după ce premierul a...

Alfred Simonis, atac dur la adresa lui Orban după ce premierul a vorbit despre „județul Timișoara”

0
DISTRIBUIȚI

Deputatul Alfred Simonis, președintele PSD Timiș, i-a transmis, aseară, un mesaj dur premierului Ludovic Orban, după ce acesta a declarat, la întâlnirea cu aleșii PNL din județ, că „sunt convins că judeţul Timişoara în ansamblul său, va avea de câştigat din victoria lui Alin Nica la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean”.

„Ludovic Orban să-ți fie rușine! Pe viitor, să stai departe de Timișoara, care nu e județ, e orașul Revoluției, ignorantule! Că nu ați făcut niciodată nimic pentru timișoreni, asta știe toată lumea.


De câte ori ați fost la guvernare, ați ocolit cu grație și orașul, şi județul, ați sfidat și ați ignorat. Faptul că un premier în funcție confundă Timișul cu Timișoara spune totul. Nu ați ajutat Timișul cu nimic şi nici nu o să o faceți”, i-a transmis Simonis.
Președintele grupului PSD din Camera Deputaților i-a acuzat pe liberali că „amăgiți oamenii cu promisiuni false, că vor avea parte de proiecte de investiții și finanțări prioritare, când pe voi vă preocupă doar japca politică și vă înhăitați cu interlopii!
Rușine! Rușine! Să vă fie ruşine!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.