Un proiect coordonat de dr. Virgil Musta ne învață cum să ne...

Un proiect coordonat de dr. Virgil Musta ne învață cum să ne ferim mai bine de coronavirus

1
DISTRIBUIȚI

Un proiect de cercetare realizat de Fundația de Ajutor Medical Profilaxis, sub coordonarea doctorului Virgil Musta – medic specialist boli infecțioase își propune să vină în sprijinul persoanelor cu risc crescut de a contacta COVID-19, sau/și de a avea o evoluție nefavorabilă a bolii, printr-un program de consiliere on line sau telefonică, pâna la sfârșitul acestui an.

Cei interesați sunt invitați să completeze un chestionar online, iar în funcție de răspunsuri vor primi recomandări din partea specialiștilor.

„Participanții care vor răspunde la toate întrebările chestionarului, în funcție de punctajul obținut, vor primi un set de recomandări din partea echipei Profilaxis, cu care sperăm noi, își vor putea gestiona mai eficient starea de sănătate, în următoarele luni de «conviețuire» cu COVID-19.


500 dintre participanți, care vor obține punctaj indicând un risc crescut de contagiune sau evoluție nevaforabilă în caz de infectare cu COVID-19, vor intra într-un program personalizat de consilere pâna la sfirșitul anului 2020, realizat de echipa Profilaxis, sub coordonarea d-lui dr. Virgil Musta”, au transmis organizatorii.

Chestionarul poate fi accesat AICI.

1 COMENTARIU

  1. Acest Musta care are clinica Profilaxis si care scoate bolnavi pe banda rulanta . 300 ron un test . Domnule Musta in data de 17.08.2020 la ora 9 ati avut in fata Profilaxis 60 de persoane care stateau ca sardinele. Personalul vorbeste urat. Scopul vostru la stat este de a avea multi bolnavi pentru a ne impune strainii teste. Teste care se fac in clinicile voastre private. Rusine sa va fie .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.