Un șofer fără permis care conducea băut pe o șosea din Timiș,...

Un șofer fără permis care conducea băut pe o șosea din Timiș, reținut de polițiști

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Orașului Deta au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 31 de ani bănuit de comiterea unor infracțiuni rutiere.

„La data de 11 august a.c., în jurul orei 18.40, un apel la 112 anunța că un autoturism circulă haotic pe DN59 B între localitățile Deta și Banloc, la scurt timp un alt apel anunța, ca același autoturism era pe punctul de a intra în coliziune cu un alt autoturism care se deplasa regulamentar pe drumul ce leagă localițățile Livezile și Giera, astfel în urma sesizărilor, polițiștii au reușit identificarea conducătorului auto în localitatea Giera.


În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că este vorba de un bărbat de 31 de ani, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Întrucât emana halena alcoolică, organele de poliție i-au solicitat să fie testat cu aparatul etilotest, acesta refuzând, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Orășenesc Deta pentru a i se preleva probe biologice, refuzând și această procedură”, a transmis IPJ Timiș.

În urma celor constatate, bărbatul de 31 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pentru conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere și pentru refuz de prelevare mostre biologice.Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.