ASU Politehnica se întăreşte pentru lupta la promovare. Un spaniol cu trecut...

ASU Politehnica se întăreşte pentru lupta la promovare. Un spaniol cu trecut în Liga I a semnat cu alb-violeţii

0
DISTRIBUIȚI
sursa imagine: sspolitehnica.ro

ASU Politehnica şi-a continuat campania de achiziţii, probabil cea mai impresionantă de la startul proiectului susţinut şi financiar de suporteri. Ultimul sosit în alb-violet e mijlocaşul José Casado, jucător în vârstă de 32 de ani care a îmbrăcat tricoul lui FC Botoşani (foto) în urmă cu patru ani de zile.

ASU Poli face achiziţii pe bandă rulantă în ultima vreme. Clubul timişorean a devenit şi mai atractiv după startul de sezon aproape perfect în Liga 2. Jose David Casado Garcia e al 9-lea sosit pe „Ştiinţa” în această perioadă. Mijlocaşul central a semnat pe un an de zile din postura de jucător liber de contract. Ultima sa grupare a fost Penya Deportiva din eşalonul terţ spaniol – Segunda B.


Casado a făcut junioratul inclusiv în celebra La Masia a Barcelonei, dar a fost şi jucătorul Sevillei. Pe lângă o multitudine de grupări spaniole de ligă inferioară, acesta are experienţe multe şi pe continent, în special în Estul Europei, trecând prin ligi din Ungaria, Slovacia şi Cehia. S-a remarcat în mod deosebit la Spartak Trnava, club slovac pentru care are 11 apariţii în Europa League. De aici a fost remarcat de Botoşani, club pentru care a bifat însă doar nouă jocuri în Liga I.

„Sunt încântat că am ajuns aici, la Politehnica Timişoara, un club istoric al României. Sperăm să ne îndeplinim obiectivul în acest sezon. Trebuie să luptăm pentru a ne câştiga meciurile şi pentru a obţine promovarea în prima ligă!”, a declarat Jose Casado după semnarea contractului.

În altă ordine de idei, ASU Poli e pe cale să se despartă de încă un portar. Alex Borbei e pe cale să semneze cu Lecce, înţelegere care va aduce clubului bănăţean o sumă de bani, precum şi un procent dintr-un viitor transfer al tânărului goalkeeper. Alb-violeţii au întregistrat până acum alte opt veniri: Petre Ivanovici, Marko Deronja, Fişteag (liberi), Pamfile (Baia Mare), Plazonja (Hermannstadt, împrumut), V. Lolea (Reşiţa), D. Andrei (Comprest GIM) şi Al. Popescu (Craiova, împrumut).

Timişorenii alb-violeţi sunt cel puţin până la meciul Craiovei „lui Mititelu” din această seară liderii Ligii 2, cu 11 puncte în cinci partide.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.