Casa în care o femeie trăia cu șobolanii în pardosea, renovată de...

Casa în care o femeie trăia cu șobolanii în pardosea, renovată de voluntarii de la Acasă în Banat

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1487943312">

 

Voluntarii de la Acasă în Banat, care au organizat acțiunea în cadrul căreia au zugrăvit mai multe case în comuna timișeană Racovița, s-au întors sâmbătă în localitate pentru a o ajuta pe tanti Maria să aibă condiții decente de trai.

„La Color the Village, pe lângă zugrăvirea fațadei, i-am zugrăvit și camera în care locuia în condiții greu de descris. Încă de atunci ne-am propus să-i facem o pardoseală din beton care să împiedice pătrunderea șobolanilor și să fie mai ușor de curățat. Zis și făcut! Ne-am mobilizat și în câteva ore am reușit să facem ceea ce ne-am propus, plus alte reparații și îmbunătățiri. La acțiune au spus prezent voluntarii: Sorina Luca-Dumitru, Alexandra Pașca, Nicoleta Trifan, Mădălin Micșa, Alexandru Sirgean Mesesan, Lorincz Elek și Radu Trifan (plus copiii Tereza și Tudor). Mulțumim atât voluntarilor cât și tuturor celor care au făcut donații pentru acest caz! Reparăm case și suflete!”, au transmis organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.