Primarul Robu a rămas fără abonament de telefonie mobilă în ultimele zile...

Primarul Robu a rămas fără abonament de telefonie mobilă în ultimele zile de mandat

2
DISTRIBUIȚI

Surpriză neplăcută pentru primarul Nicolae Robu, în ultimele zile de mandat – a rămas fără abonamentul de telefonie mobilă. Edilul nu a fost singurul care a pățit acest lucru. Alături de el au fost în aceeași situație și viceprimarul Dan Diaconu, dar și șoferul Vasile.

Decizia a fost luată de cei de la Biroul XXX, deoarece contractul care era în vigoare cu Orange a expirat, acum fiind în curs o altă licitație.


„Cum a expirat contractul, cei care aveau numere de telefon plătite de primărie, în special șefii, au rămas fără abonamente. A expirat contractul și nu se mai putea face nimic. Și-au păstrat numerele pe cartelă pre-pay. A fost deranj printre șefi”, au declarat surse din cadrul Primăriei Timișoara, pentru PRESSALERT.ro.

Când s-a trezit fără abonament, Nicolae Robu a fost extrem de nervos, dar nu a avut ce să facă, în afară de a-și păstra numărul. Contactat de PRESSALERT.ro, viceprimarul Dan Diaconu a confirmat că a rămas fără abonament, dar a susținut că el însuși a cerut să rămână cu numărul de telefon de la primărie, pentru că i se termină mandatul, și nu vrea să-și ia un număr nou.

Vă reamintim că abonamentul telefonic al primarului Robu a mai fost în atenția publică acum cinci ani, când, după un concediu în Dubai, Primăria Timișoara a avut de plătit o factură de peste 14.000 de lei.

2 COMENTARII

  1. sa pui in carca banului public un lucru care te costa cateva zeci de lui. mai ales ca il folosesti si in scop personal. MARE om esti, robulake. la fel si restul de zdrente din primarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.