Vlady Cnejevici a lansat piesa „Povestea neamului”, alături de Mircea Baniciu, Teo...

Vlady Cnejevici a lansat piesa „Povestea neamului”, alături de Mircea Baniciu, Teo Boar și Sergiu Simionese

0
DISTRIBUIȚI

Vlady Cnejevici a lansat piesa care va deschide albumul său de autor, melodia „Povestea Neamului“ fiind realizată alături de Mircea Baniciu, Teo Boar și Sergiu Simionese.

„Eram la Timișoara în 2018 cu Teo Boar, Mircea Baniciu și Sergiu Simionese. A venit Sergiu cu textul și o linie melodică cu un cântec care să fie cu ocazia de 100 de ani de România. Mi-au plăcut foarte mult versurile șii schița de linie melodică și am zis că asta trebuie să fie o piesă care să iasă ceva frumos din ea.Am refăcut-o în studio la mine după care i-am trimis un draft lui Segiu. I-a plăcut foarte mult.


I-am prezentat-o și lui Mircea Baniciu și am reușit să o imprimăm în 2020“, ne-a declarat Vlady Cnejevici despre această piesă.

Unul dintre cei mai respectați și apreciați muzicieni, Vlady Cnejevici l s-a născut la 13 decembrie 1962, în Timișoara, ca fiu al reputatului rapsod popular Laza Cnejevici. și de-a lungul anilor a făcut parte dintr-o serie de trupe celebre ca Progresiv TM, Compact, Pasărea Colibri, Laura Stoica Band, Blue Workers sau  Pasărea Rock.

Binecunoscut pentru activitatea sa ca realizator de emisiuni de radio, solist dar şi coordonator al grupului GMT din Giroc, Sergiu Simionese are „microbul“ muzicii încă de mic copil. Primele sale contacte cu muzica au venit încă de pe la vârsta de 12 ani, când alături de Vlady Cnejevici și Mircea Bunea a pus bazele trupei de rock care purta numele de Uranus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.