Mai multe animale aflate în pericol, salvate în această săptămână de pompierii...

Mai multe animale aflate în pericol, salvate în această săptămână de pompierii timișeni

0
DISTRIBUIȚI

Salvatorii timișeni răspund la orice solicitare privind salvarea animalelor. Spun că aceasta e menirea lor, să salveze vieți.

În ultimele două zile, pompierii au fost solicitați de către timișeni să salveze patru animale.

„În data de 25 noiembrie, am fost solicitați să salvăm un cățel căzut într-o fântână, în localitatea Moșnița Veche, dar și un pui de pisică lovit de o mașină, care a căzut într-un canal, în Timișoara.


Și dacă prima intervenție nu a durat nici jumătate de oră și cățelul a fost salvat, cea de-a doua intervenție a durat mai bine de o oră și jumătate. În urma impactului, puiul de pisică a căzut într-un tub orizontal de aproximativ cinci metri lungime și un diametru de doar 30 de centimetri. Inițial, accesul părea imposibil, însă pompierii nu s-au dat bătuți și după mai multe încercări, au reușit să salveze pisica”, au transmis, vineri, reprezentanții ISU Timiș.

De asemenea, în 26 noiembrie, salvatorii au fost solicitați să salveze un alt pui de pisică ce a căzut într-un spațiu îngust dintre doi pereți, în Timișoara, dar și un bursuc căzut într-o fântână fără apă, în localitatea Bacova.

Și aceste două intervenții au prezentat adevărate provocări pentru pompieri, prima datorită spațiului greu accesibil, iar a doua datorită faptului că animalul speriat a devenit agresiv, însă rezultatele încununate de succes ale celor două misiuni au fost cea mai mare răsplată pentru salvatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.