Trei albanezi, prinși la frontiera cu Serbia

Trei albanezi, prinși la frontiera cu Serbia

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-617895681">

Încă trei migranți au fost depistați de către polițiștii de frontieră timișeni. Marți seara, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia au declanșat o acțiune pe linia combaterii migrației ilegale în urma căreia au depistat, în apropierea localității de frontieră Jimbolia, la 100 de metri în interior, trei bărbați care nu își justificau prezența în zonă.

Poliţiştii de frontieră i-au dus pe cei în cauză la sediul instituţiei pentru cercetări, unde s-a stabilit că sunt cetăţeni albanezi, cu vârste cuprinse între 21 și 33 de ani.

Bărbaţii au declarat că au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, pe la frontiera verde, întrucât doreau să ajungă într-un stat din vestul Europei şi aveau interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar cei trei bărbați au fost preluaţi de către autorităţile sârbe, în baza acordului de readmisie, în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.