Dominic Fritz, cuvinte de laudă pentru noul viceprimar liberal al Timișoarei: „M-a...

Dominic Fritz, cuvinte de laudă pentru noul viceprimar liberal al Timișoarei: „M-a impresionat cu energia lui și claritatea cu care vede lucrurile”

2
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei nu a avut posibilitatea să fie prezent la alegerea celui de-al doilea viceprimar, fiind în carantină pentru COVID-19, însă a participat de la distanță la ședința consiliului local, iar apoi a transmis un mesaj laudativ la adresa lui Cosmin Tabără.

„Am intrat prin zoom la ședința Consiliului Local de astăzi pentru că am dorit să fiu prezent la alegerea lui Cosmin Tabără ca viceprimar al Timișoarei, din partea PNL și să-l felicit.


Mă bucur că a obținut cu un număr atât de mare de voturi (21). Este și o dovadă de responsabilitate a Consiliului Local și o răspundere pentru el, și pentru noi toți din aparatul executiv. Acum avem împreună cu PNL acea coaliție majoritară solidă care să ne permită să realizăm proiectele de care are nevoie orașul și reformele necesare. Va fi nevoie de decizii curajoase și sunt convins că vom fi uniți și că vom găsi împreună cele mai bune soluții”, a transmis Fritz prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Edilul șef se bazează pe experiența noului său viceprimar în domeniul juridic, dar îi dă în grijă și revitalizarea sportului timișorean, Tabără fiind căsătorit cu fosta mare gimnastă Simona Amânar. „Cosmin Tabără este un avocat cu o bună reputație și un expert în domeniul juridic, atât pe civil și penal cât și în drept comercial, iar experiența lui va aduce un plus de profesionalism în instituția Primăriei. Am avut mai multe discuții cu el în ultimele săptămâni și m-a impresionat cu energia lui și claritatea cu care vede lucrurile. Am agreat că va fi responsabil de strategia juridică a Primăriei, de evidența populație, de reformă în sport, de regularizarea și valorificarea patrimoniului, de siguranța publică, inclusiv de Poliția Locală. Noul viceprimar este tată pentru trei copii, doi băieți și o fetiță pentru care își dorește un viitor, aici în Timișoara. Iar soția lui, Simona Amânar, este o femeie respectată de noi toți pentru performanțele ei în gimnastică. De aceea, Cosmin se va implica în revitalizarea sportului timișorean, mai ales pentru copii. Bine ai venit în echipa Primăriei și în executivul timișorean, Cosmin”, mai spune mesajul lui Dominic Fritz.

2 COMENTARII

  1. Avocatul care concepea și parafa promisiuni de vânzare – cumpărare teparilor de la Radisson, o teapa de peste 10 milioane, în care peste 90 de oameni au fost excrocati, țepari au făcut pușcărie prejudiciu nu s-a recuperat dar avocatul Tabăra vice azi și a încasat banii..
    Fritz e naiv și nu cunoaște mafia în care se scalda Timișoara.. Nu mai scăpăm de ei..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.