Un prim transfer asigurat de Ripensia. Atacantul i-a convins pe roş-galbeni în...

Un prim transfer asigurat de Ripensia. Atacantul i-a convins pe roş-galbeni în pregătiri

1
DISTRIBUIȚI
Foto: Leczki Jozsi

Ripensia are în pregătiri o serie de jucători noi, dar până acum nu a anunţat niciun transfer în iarnă. Totuşi, roş-galbenii îl vor păstra sigur pe cel puţin unul dintre aceştia. Atacantul Cristian Pădurariu, care în sezonul de toamnă a evoluat la CSC Ghiroda în Liga a III-a, va îmbrăca pentru restul sezonului tricoul echipei timişorene din B.

Pădurariu (foto stânga, 23 ani) a marcat câte un gol în ambele jocuri de pregătire de până acum ale ripensiştilor.


Atacantul timişorean a avut un început de carieră nefast prin prisma scandalului în care a fost implicat în toamna lui 2018. Din postura de jucător al lui ACS Poli acesta a fost filmat pariind pe jocurile propriei echipe în Liga 2. El nu a fost protejat de club şi a lipsit de pe gazon trei luni în urma deciziei Comisiei de Disciplină şi Etică a FRF. După ce cochetase cu loturile naţionale de juniori, Pădurariu a repornit de jos, evoluând o perioadă în Liga a IV-a la Carani. În vara trecută a primit o şansă de a-şi arăta calităţile la Ghiroda, unde a marcat de două ori în opt apariţii la nivelul C-ului. Vârful încă are contract cu ACS Poli până în vară, club care l-a împrumutat la ultimele echipe şi va evolua probabil sub această formă şi la „Ripi”.

Ripensia i-a mai folosit ieri, contra Periamului (scor 8-1) pe Piftor (ex-Buzău) şi portarul Mikloş (Dumbrăviţa) dintre jucătorii aflaţi în pregătiri. Echipa timişoreană intră de astăzi în cantonament la Buziaş, unde se va antrena până în 5 februarie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.