”Cărătorul de trollere” Nasleu, atac la Robu: ”Nu e om de echipă....

”Cărătorul de trollere” Nasleu, atac la Robu: ”Nu e om de echipă. Câțiva interlopi ratați, vor să-l facă primar prin sufragerii”

9
DISTRIBUIȚI

Afirmația făcută de fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, că a mers în concediu în SUA cu consilierul său personal de atunci, Ioan Nasleu, pentru că avea nevoie ”să mă ajute să ca trolerele” nu a rămas fără răspuns din partea fostului protejat.

Într-o postare pe Facebook, Ioan Nasleu a anunțat, vineri seara, că a primit vizita celui care este ”deținătorul Statuii Libertății, din New York, Bradford Hill, împreună cu soția lui, Iasmine”.


Fostul director de la Piețe SA a mulțumit pentru această surpriză făcută lui ”cărătorul de trollere”. Acesta a întrebat retoric ”Robu Nicolae, ești conștient de valoare, de a mea… nu de a ta?”. Nasleu a susținut că ”m-au avertizat câțiva profesori care l-au ajutat pe Robu… să fie prorector, rector etc. Spuneau că nu e om de echipă, nu i-am crezut, m-am convins, acum câțiva interlopi ratați, vor să-l facă primar prin sufragerii și câteva televiziuni, va uita de voi ca de obicei, președinți de partide nu mai mergeți în sufragerii obscure, vă înregistrează, se laudă cu voi… știți ce zic, a băut și pălincă de gutui, îi place”. După câteva ore, postarea a dispărut de pe contul de Facebook al lui Ioan Nasleu.

9 COMENTARII

  1. Încep sa cred ca mai bun era Nasleu de Primar. Pe Robu trebuia să-l facă CityManager
    Dar vad ca Fritz o ia tot mai tare pe urmele lor! Se crede Mesia

  2. Bețiv senil . Își pierde omul ăla statuia libertății cum a pierdut și Robu funcția doar pentru ca s-a asociat cu viermele ăsta libidinos . I-au intrat lăudătorii in concediu , a ținut sa sublinieze cât e el de important in comparație cu Robu :))

  3. Nasleu = Luci Boncu ! Nas si fin pana la moarte ! Papa lapte ăștia doi sunt mai rău ca babele ! Nici nu înțeleg ce a zis atât de grav robu de la durut așa! Bine oricum nu bine orice ar zice ! Unu doi folosesc cuvinte di alea mari ca și demnitate onoare și amândoi vor femeile prietenilor lot !

  4. …deci …e clar!!!
    daca a venit si ….propretarul….care e un simplu concesionnar….la cazanarie ce sa mai zicem…
    o fi si nevasta lu ala una de aduna prunele…lu nasolu …
    vai de noi….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.