Fotbal de Liga 3 la Dudeştii Vechi: Pobeda Star Bisnov a promovat!...

Fotbal de Liga 3 la Dudeştii Vechi: Pobeda Star Bisnov a promovat! Fortuna Becicherecu Mic a căzut în schimb în „D”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Pobeda Star Bisnov (arhivă) / Facebook

E sărbătoare în comunitatea bulgară bănăţeană, după ce campioana Timişului pe timp de pandemie a făcut pasul spre eşaloanele naţionale. Pobeda Star Bisnov a învins-o la Dudeştii Vechi pe Industria Galda cu 2-1 în returul barajului şi a promovat astfel în Liga 3!

În schimb, conform aşteptărilor, o altă timişeană a părăsit scena eşalonului terţ.


E vorba de Fortuna Becicherecu Mic, grupare formată în acest sezon din tineri împrumutaţi de la ASU Politehnica, şi care a remizat, scor 2-2, în returul cu Aurul Brad, campioana Hunedoarei. Junii timişoreni au condus cu 1-0, David Periat a reuşit o dublă, dar a fost insuficient după acel 1-3 din deplasare.

Pobeda şi-a dorit foarte mult promovarea în acest sezon şi a obţinut-o pe arena „Hristo Stoichkov”. Nu a fost uşor, după 0-0 în judeţul Alba, cu Galda, Vali Grigore a deschis scorul, oaspeţii au egalat la mijlocul primei reprize, dar imediat a venit şi reuşita câştigătoare a lui Daniel Vasilcin.

În Liga 3 au mai ajuns şi alte două vestice: Frontiera Curtici (Arad), care a trecut de Hermannstadt II (3-3, după 2-1 în tur), şi cărăşenii croaţi de la Voinţa Lupac, cu un 3-0 în retur după 0-1 cu CSU Craiova II. Mai mult, bucurie a fost şi la Caransebeş, după ce Progresul Ezeriş s-a salvat de la picaj cu acelaşi rezultat: 3-0 în retur cu Calafatul, dar după 1-1 în Oltenia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.