Ripensia a pierdut amicalul cu Avântul Periam. Fostul roş-galben Mediop a marcat...

Ripensia a pierdut amicalul cu Avântul Periam. Fostul roş-galben Mediop a marcat pentru gruparea din Liga 3

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ripensiatimisoara.ro

Ripensia a cedat azi, scor 1-2, cu Avântul Periam într-un meci disputat pe arena „Electrica”. A surprins apariţia senegalezului Mediop Ndiaye la echipa din estul judeţului, atacantul e liber de contract după despărţirea de prim-divizionara FC Argeş şi a deschis scorul pentru oaspeţi.

Mediop nu va rămâne însă cu siguranţă la divizionara „C” timişeană, căci recent a refuzat o ofertă lucrativă de la „U” Cluj şi se pare că-şi caută angajament „afară”. Dar azi le-a îngreunat pregătirea de vară ripensiştilor, marcând primul gol al meciului, în minutul 33.

Tot un african a avut cele mai mari ocazii pentru „Ripi” în prima parte, dar ex-rapidistul Ernest nu a găsit ţinta. De ratările gazdelor a profitat un alt jucător nou pentru efectivul Periamului, tânărul Sevici, de la ACS Poli, care a făcut 2-0 în minutul 74. Pentru gazde a marcat V. Macriţchii, cu capul din centrarea lui Gladun, când mai erau trei minute din meci.

Marţi, 6 iulie, Ripensia dispută un nou test, în cantonamentul de la Buziaş, cu localnica Phoenix (L4 TM).

Ripensia UVT: Mosoarcă – Morariu, Rogac, Lalić, Fridrich – Stoica, Stoi, Ivanović, Piftor-Ernest, Golda. Au mai intrat: A. Macrițchii, V. Macrițchii, Țieranu, Gladun, Vasluian, Vidrăsan, Coulibaly, Ene, Pădurariu, Soković, Sturzu, Degău, D. Ciurel. S. Dan a fost accidentat.

Avântul Periam: Holca – Siminiceanu, Artimon, Petric, Mager, Toma, Trandu, Olteanu, Maier, Mediop, Arjocan.


Au mai intrat: Bîlc, Toma, Bobu, Mureșan, Viașu, Gălățan, Cărăbaș, Sevici, Ologu, D. Dan.

„A fost o partidă disputată pe o evidentă stare de oboseală a noastră, dar asta nu scuză cu nimic rezultatul final. Chiar dacă am spus că nu mă interesează rezultatele în astfel de jocuri. Avem alte obiective în astfel de jocuri, trebuie să recunosc că nu mă aşteptam să fim atât de apatici în anumite momente ale jocului. Chiar dacă am experimentat un nou modul de joc. Nu scuză cu nimic rezultatul final. Una peste alta ne-am atins obiectivele. Din punct de vedere tactic mai avem multe de pus la punct. Din punct de vedere tehnic am făcut multe greşeli, mare parte dintre ele cred că sunt pe fond de oboseală. Lucruri care cu siguranţă vor fi remediate în continuare, înaintea campionatului”, a declarat Cosmin Petruescu.

„Chiar dacă suntem în perioada de acumulări, încercăm să testăm anumiţi jucători care ne-au fost propuşi. Rămâne să vedem în ce măsură vor reuşi sau nu să se impună în cadrul echipei…”, a mai precizat „Conferenţiarul”. Din informaţiile noastre portarul Mosoarcă (Ghiroda) şi mijlocaşul Morariu (Dumbrăviţa) au fost deja înregimentaţi de roş-galbeni. Altfel, atacantul liberian Ernest s-a despărţit oficial de Rapid.

„Un debut pentru mine ca şi antrenor, o victorie care a venit nesperat, în ciuda faptului că am jucat cu o echipă de nivel superior. Mă bucur că băieţii au fost receptivi şi într-un final am ieşit victorioşi. Mediop e jucător din zonă, momentan şi-a exprimat dorinţa de a se antrena cu noi fiind liber de contract. Sperăm să-şi găsească echipă de primă ligă sau, de ce nu, din altă ţară. Pentru noi e mult să ne gândim că Mediop ar rămâne la noi… Obiectivul nostru e mai departe rămânerea în Liga 3 şi la fiecare joc să scoatem maximum”, a declarat Cosmin Mânecan, acesta i-a luat locul pe bancă în această vară „principalului” Marius Stanache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.