Trei reprezentații cu „Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte”, în...

Trei reprezentații cu „Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte”, în Piața Libertății din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Proiectul „Cămine în mișcare”, început de asociația Prin Banat și asociația Timișoara 2021 Capitală Europeană a Culturii în 2018, ca parte a programului cultural destinat titlului câștigat de oraș, continuă în acest an prin „Centriphery”, cofinanțat de programul Europa Creativă al Uniunii Europene în cadrul căruia colaborează nouă organizații și instituții. Acesta se va desfășura din iulie până în octombrie, când în Timișoara și în județul Timiș vor avea loc  ateliere tematice, expoziții și instalații de artă, dezbateri, un simpozion internațional și o piesă de teatru.

Vineri, 23 iulie, sâmbătă 24 iulie și duminică 25 iulie, ora 21,00, în Piața Libertății are loc spectacolul „Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte”, regizat de Ovidiu Mihăiță și cu decorori concepute de Ciprian Tanciuc, în care mituri și narațiuni locale sunt folosite ca o punte  spre viitor într-un proiect european creativ.


Vor participa aproximativ 35 de voluntari, 35 de artiști profesioniști locali și invitații Conny Zenk din Austria și Xiri Tara Noir din Danemarca. Spectacolul și alte evenimente ale priectului sunt documentate de un jurnalist român și trei jurnaliști străini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.