Aniversare pentru Dixie Krauser, unul dintre „veteranii” muzicii timișorene: „Bucuria de a...

Aniversare pentru Dixie Krauser, unul dintre „veteranii” muzicii timișorene: „Bucuria de a fi și a cânta împreună, e mai presus de orice“

0
DISTRIBUIȚI

Dixie Krauser împlineşte astăzi frumoasa vârstă de 62 de ani, ocazie cu care îi urăm un sincer La Mulţi Ani!

Artistul s-a născut în 24 septembrie 1959 în Timişoara şi este unul dintre cei mai apreciaţi basişti pe care i-a avut vreodată România.


Dixie a fugit în Germania în 1985, după ce ajunsese o vedetă rock aici. Şi-a construit acolo un drum care s-a intersectat, nu de puţine ori, cu nume celebre. Prima dată a încercat să fugă din ţară când avea 17 ani. A fost prins şi a petrecut un an şi şase luni construind Canalul Dunăre-Marea Neagră. S-a stabilit iniţial la Hamburg, acolo unde locuieşte fratele său Erlend. Dixie Krauser a cântat în Pro Musica și alte proiecte și a a revenit la Timişoara în mai multe ocazii, în conjuncturi dintre cele mai variate.

„Dacă incercăm o intoarcere in timp, te găsim de la inceputuri in tot ce inseamnă PRO Musica… și nu numai. Bucuria de a fi și a cânta impreună, e mai presus de orice. La mulți ani, Dixie“, este mesajul lui Ilie Stepan adresat lui Dixie Krauser, o figură binecunoscută a scenei muzicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.