Timișoreanul Zoli Toth susține o serie de concerte la Expo 2020 din...

Timișoreanul Zoli Toth susține o serie de concerte la Expo 2020 din Dubai

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook / Zoli Toth

Zoli Toth va susține mai multe concerte în cadrul EXPO 2020 Dubai, cel mai mare eveniment mondial de recunoaștere culturală și de promovare a relațiilor internaționale prin artă, cultură, știință, inovație și viziune. Evenimentul care durează nu mai puțin de 182 de zile ar fi trebuit să aibă loc anul trecut, însă a fost amânat.

Primul concert va avea loc chiar în ziua deschiderii Expoziției mondiale, în data de 1 Octombrie, iar Zoli Toth îi are ca invitați pe talentații copii din Ansamblul de percuție Young Beats, fondat și coordonat de artist în cadrul Programului Național Cantus Mundi.

„Mă bucur tare mult să am din nou ocazia să reprezint România peste hotare.


De data aceasta este vorba despre deschiderea Pavilionului României la Expoziția Mondială din Dubai“, spune artistul.

Născut într-o familie de muzicieni, cu mama profesoară de pian și dirijoare de cor iar tatăl clarinetist și profesor de teoria muzicii, Zoli Toth a absolvit Liceul de Muzică „Ion Vidu” din Timișoara în 1995 și a devenit o figură emblematică a scenei autohtone. La începutul acestui an artistul a lansat primul album solo, „Better Together”, iar în luna august, de Ziua Timișoarei, a reușit să își surprindă fanii din Piața Unirii cu un show complex din toate punctele de vedere, pentru care a compus trei piese speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.