Trei zile de rock de neratat la ediția din acest an a...

Trei zile de rock de neratat la ediția din acest an a evenimentului Flex Fest

0
DISTRIBUIȚI
Formația Nervosa va susține un concert în cadrul Flex Fest

Cea de-a treia ediție a Flex Fest, un eveniment care aduce în atenția rockerilor o serie de concerte de neratat, va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, în perioada 3 – 5 septembrie, la Arad, printre trupele care vor cânta aici numărându-se Nervosa (Brazilia), Moby Dick (Ungaria) și Sur Austru.

Formația Nervosa a luat naștere în anul 2010 în Brazilia și a editat până acum patru  albume de studio, cel mai recent disc fiind lansat la începutul anului 2021 sub numele de Perpetual Chaos. La începutul anului trecut, formația a trecut printr-o schimbare de componență, în noua formulă fiind înglobate reprezentante ale sexului frumos din Brazilia, Italia, Spania și Grecia,.

Formația maghiară Moby Dick a luat naştere în 1990 în Sopron, fondatorii ei Schmiedl Tamás şi Mentes Norbert, inspirându-se din romanul omonim al lui Herman Melville şi din piesa cu acelaşi nume apărută în 1969 pe albumul Led Zeppelin II.


Cel mai nou material discografic al celebrei trupe din Ungaria a apărut cu doi ani în urmă și poartă numele de Terapia.

Trupa arădeană Sur Austru, născută din cenușa celor de la Negură Bunget, a revenit în atenția melomanilor cu o continuare firească a albumului „Meteahna Timpurilor” (2019), cu un nou material discografic care poartă numele de „Obârșie”, albumul fiind lansat la casa de discuri italiană Avantgarde Music.

În cadrul estivalului va avea loc și ateliere de serigrafie și stencil. Atelierul de serigrafie se va desfășura astfel: publicului I se va prezenta un videoclip cu introducerea în tehnicile și cultura serigrafiei (pregătirea filmului, a sitelor și imprimarea în sine pe diferite suprafețe) urmând ca fiecare participant să realizeze o imprimare serigrafică  pe tricou. A doua etapă, crearea unui stencil care va consta în crearea unui desen sau monograme, a fiecărui participant care a trecut prin prima etapă a serigrafiei. Astfel desenul sau monograma creată de fiecare dintre voluntari urmează să fie imprimată pe tricou sau foaie.

Vineri pe scenă vor urca Heedless Elegance, Magnetic, Necrovile și Moby Dick, sâmbătă False Reality, Sacrificial Slabs, Desecrate, Crossbone și Nervosa, iar duminică Steam Breather, Zivatar, Dishonored, Jind și Sur Austru.  Biletele pentru acest festival se pot procura aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.