Baschet SCM Timișoara, start în campionat cu public acasă. Dragan Petricevic: „Primul...

Baschet SCM Timișoara, start în campionat cu public acasă. Dragan Petricevic: „Primul meci este întotdeauna o mare necunoscută”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM Timişoara / Facebook

SCM Timişoara începe campionatul cu runda a doua, căci duelul cu CSO Voluntari a fost amânat, ilfovenii fiind implicaţi în eurocupe. La Timişoara vine mâine FC Argeş Piteşti iar jocul se va disputa cu 50% din capacitatea „Olimpiei” disponibilă, însă doar pentru vaccinaţi şi persoanele trecute recent prin boala asociată cu noul coronavirus.

„Leii” au trecut de ciucani în Cupă şi nu au avut parte de public, dar au acum prima provocare în campionat şi o parte din suporteri pot fi prezenţi. Argeşenii, bronz naţional sezonul trecut, nu au începit aşa bine noua ediţie, fiind eliminaţi la limită de Galaţi din competiţia KO.

„Primul meci este întotdeauna o mare necunoscută și prin prisma prezenței mentale la meci.


Eu sunt convins că echipa este pregătită bine și sper să aibă o prezență mentală potrivită și necesară pentru a învinge. Sunt încrezător și văd acest sezon ca unul dintre cele mai disputate din punctul de vedere al clasamentului, pentru că avem 16 echipe bune. Poate lupta la vârf se va da între câteva formații, dar de la locul III-IV până la locul XVI duelul va fi foarte disputat. Începe un sezon extrem de interesant, care pentru mine este o provocare, sunt convins că și pentru jucători. Mie, personal, îmi plac aceste challenge-uri și cred că vom debuta cu dreptul. Am încredere în echipă, dar să nu uităm că întâlnim o formație foarte bună, care practică un baschet de calitate, așa că haideți să vedem miercuri ce se întâmplă”, a declarat Dragan Petricevic, managerul „leilor”.

SCM Timișoara – FC Argeș Pitești se dispută mâine, de la ora 17.15. Jocul contează pentru etapa a 2-a a Ligii Naționale de baschet masculin şi se va disputa cu spectatori. Accesul va fi permis persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut zece zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare și persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, pentru cel mult 50 la sută din capacitatea arenei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.