Șeful PNL Timiș spune ce au făcut Șandru și Bitea după ce...

Șeful PNL Timiș spune ce au făcut Șandru și Bitea după ce DNA a anunțat anchetarea lor UPDATE 2 Poziția șefului STPT

1
DISTRIBUIȚI

Alin Nica, președintele PNL Timiș și vicepreședinte la nivel național, a avut, astăzi, o primă reacție pentru PRESSALERT.ro după ce DNA a anunțat că sunt cercetați pentru dare de mită doi liberali timișeni care au încercat să-l convingă pe un deputat AUR să nu prezinte la moțiunea de cenzură în schimbul angajării unor apropiați.


”Deputatul Cosmin Șandru s-a autosuspendat din partid și s-a pus la dispoziția organelor de cercetare penală. De astăzi, de când s-a făcut anunțul. Instituțiile statului să își facă datoria și să stabilească adevărul în această chestiune”, a declarat Nica.

Întrebat de ce se va întâmpla cu directorul general al STPT, Nicolae Bitea, liderul PNL Timiș a precizat că ”amândoi se suspendă din partid. Funcția de la societatea de transport nu este o funcție publică, este o societate comercială de drept privat. Aia ține de fondurile de conducere și control ale societății”.

Alin Nica a susținut că alții vor decide  în cazul în care primarul Dominic Fritz va cere schimbarea lui Bitea. ”Nu e treaba mea. Ține de colegii de la Timișora”, a precizat acesta.

UPDATE 1 PNL Timiș a transmis un comunicat de presă cu un punct de vedere al deputatului Șandru. ”Începând cu data de astăzi, 14.10.2021, mă autosuspend din PNL până la finalizarea anchetei. Având în vedere că este o anchetă în curs, nu voi face nici o declarație pe marginea acesteia până la finalizare”, a transmis Șandru.

UPDATE 2 PNL Timiș a comunicat că ”Nicolae Bitea, membru BPJ PNL Timiș, a anunțat că se autosuspendă din PNL, până la finalizarea anchetei. De asemenea, nu va face declarații având în vedere că este o anchetă în curs”.

 

 

1 COMENTARIU

  1. ce declaratii sa si faci, bitea, cacat de om ce esti? pe bune? sa lipseasca? asa functioneaza o democratie? platesti omul sa se cace pe vot? fmm, locul tau e in iad, ba, baiete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.