Dosar penal după o bătaie între două eleve de școală generală, în...

Dosar penal după o bătaie între două eleve de școală generală, în pauza dintre ore

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii s-au autosesizat, „în urma vizualizării unor imagini apărute în spațiul public, în care o minoră este agresată fizic de o altă minoră într-o unitate școlară din comuna Socol”.


Astfel polițiștii Biroului de Siguranță Școlară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin au efectuat cercetări și au identificat tinerele implicate în eveniment, ambele eleve ale unității școlare. Incidentul s-a petrecut vineri, 19 noiembrie, în pauza mare de la ora 10:00.

„Pe fondul unor discuții contradictorii, minora de 11 ani ar fi fost agresată fizic de către cea de 14 ani, în incinta unității școlare, în timpul pauzei dintre orele de curs. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă. De asemenea, a fost informată conducerea unității școlare, situația fiind în continuare monitorizată de către polițiști”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.