Fraţii Alexandru şi Cătălin Simon s-au întors cu mult aur de la...

Fraţii Alexandru şi Cătălin Simon s-au întors cu mult aur de la Budapesta. Cei doi stomatologi de profesie au propriul club sportiv

0
DISTRIBUIȚI

Alexandru şi Cătălin Simon, medicii stomatologi din Timişoara, practicanţi de jiu jitsu brazilian şi nu numai, au venit de la Open-ul Budapestei cu nu mai puţin de opt medalii, dintre care cinci de aur! Interesant e că cei doi fraţi originari din Caraş au obţinut performanţele pe numele clubului format de ei: ViN Gentlemen’s Fight Club.

Cătălin nu a obţinut medalie la categoriie destinate centurii negre.


El a făcut un gest onorabil şi o finală mică a cedat-o unui sportiv care avea o fractură la deget.

Altfel, zestea de la Open-ul maghiar a fost una impresionantă iar clubul format de cei doi s-a clasat la general pe locul 5 din 29 de echipe, la doar şase puncte distanţă de podium şi in condiţiile in care echipa bănăţeană supranumită „Rhino Squad” a fost formată doar din cei doi fraţi.

Alex „Rhino” a luat două medalii de aur, la categoriile Purple Adult Gi UltraHeavy, respectiv Advanced Adult No Gi. O medalie de argint la categoria Brown&Black Gi UltraHeavy, dar şi un bronz la Brown&Black Gi Open.

Cătălin „Pantera” a cucerit trei locuri 1, adică aur pentru câştigarea Masters Gi Violet, Masters No Gi Advanced, cât şi pentru No Gi Beginer Master Absolut. A mai luat şi un „argint” pentru Absolut Master Purple (centuri violete).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.