Compania care se ocupă de viitorul Pasaj Solventul, luată la rost de...

Compania care se ocupă de viitorul Pasaj Solventul, luată la rost de viceprimarul Lațcău după vizita lui Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor

0
DISTRIBUIȚI

La scurt timp după numirea în funcție, la sfârșitul lunii noiembrie, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a vizitat în noua sa calitate mai multe locuri de interes din Timișoara și din apropiere. Printre acestea, Gara de Nord și șantierul viitorului Pasaj Solventul, lucru care se pare că l-a deranjat pe viceprimarul Timișoarei, Ruben Lațcău.


Câteva zile mai târziu, acesta a transmis companiei care se ocupă de lucrare, Spic Internazionale SRL, o adresă prin care cere lămuriri.

„În urma vizitei domnului Ministru al Transporturilor Sprin Grindeanu, în Timișoara, pe amplasamentul investiției Pasaj inferior Solventul, vă solicităm să ne transmiteți următoarele:

1. Cine a organizat vizita pe șantier

2. De ce nu a fost informat beneficiarul cu privire la această vizită?

3. Care a fost scopul acestei vizite”, scrie în adresa trimisă de Lațcău, în 2 decembrie, companiei care se ocupă de șantier.

Ruben Lațcău și Sorin Grindeanu s-au „duelat” de la distanță, în timpul vizitei de acum două săptămâni, și pe tema atestării noilor tramvaie care vor circula în curând prin Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.