Politehnica a oficializat prima mutare din anul 2022. Un tânăr din Liga...

Politehnica a oficializat prima mutare din anul 2022. Un tânăr din Liga 3 care se pregătea deja cu alb-violeţii

0
DISTRIBUIȚI

Politehnica Timişoara a confirmat astăzi prima noutate din lotul pentru „sezonul de primăvară” al Ligii 2. Tânărul mijlocaş ofensiv Alexandru Iamandache a venit pe Bega sub formă de împrumut de la una dintre revelaţiile Ligii 3 – FC Pucioasa – a doua clasată în Seria 5.

Iamandache (22 ani) a fost sub comanda lui Nicolae Croitoru din prima zi de pregătire din 2022. De altfel, antrenorul îl cunoaşte foarte bine din Dâmboviţa pe tânărul mijlocaş ofensiv. Acesta a crescut la CSŞ Târgovişte şi la seniori a evoluat doar pentru FC Pucioasa în „C”.


Interesant e că Alex Iamandache a înscris goluri în fiecare sezon, având cinci reuşite şi în prima parte a ediţiei 2021-22, una în care formaţia din Dâmboviţa a ocupat şi primul loc.

Iamandache a semnat cu Poli pe un an de zile, sub formă de împrumut, dar înţelegerea poate fi extinsă la finele lui 2022.

„Sunt foarte fericit, mi-am dorit mult să ajung la Poli Timișoara, o echipă de tradiție. Le mulțumesc celor de aici pentru șansa pe care mi-au acordat-o. Sunt într-un moment bun și sper ca până la finalul campionatului să ajut cât mai mult echipa astfel încât să-şi îndeplinească obiectivul”, a declarat Alexandru Iamandache.

Cu Politehnica în cantonament se mai află muntenegreanul Balsa Rogosci, sârbo-englezul Stefan Vukoje şi juniorul Gabriel Plumbuitu. La capitolul plecări sigure figurează deocamdată doar Răzvan Prodan, în timp ce portarul Rareş Murariu se pregăteşte separat iar în afara lotului au rămas şi Roberto Haţegan şi Samuel Costea, cei din urmă ar putea fi împrumutaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.