SCM OHMA Timişoara încheie turul Ligii Naţionale la Miercurea Ciuc. „Leii”, sănătoşi...

SCM OHMA Timişoara încheie turul Ligii Naţionale la Miercurea Ciuc. „Leii”, sănătoşi înaintea duelului cu „lanterna”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Timişoara / Facebook

SCM Timişoara are parte de un meci teoretic uşor. Prin prisma clasamentului „Leii din Banat” întâlnesc cea mai slabă formaţie din campionat după ce au trecut fără emoţii în primele zile de campionat de penultima clasată – Rapid. Totuşi, antrenorul Dragan Petricevic îşi ţine elevii în priză înaintea jocului cu CSM VSKC Miercurea Ciuc.

Toată delegaţia timişoreană a fost testată negativ înaintea plecării spre Harghita.


În ultima partidă SCM-ul a jucat tot în deplasare, câştigând cu 79-61 în Giuleşti. Echipa viola trebuia să dea piept apoi cu Oradea, dar bihorenii au probleme mari cu virusul şi meciul a fost amânat.

„Trebuie să fim la parametrii maximi, și fizic și mental. Miercurea Ciuc este o echipă capabilă să învingă orice formație din campionat, capabilă să pună probleme meci de meci. Este adevărat că are un număr mai mare de înfrângeri decât de victorii, dar suntem foarte atenți, deoarece analiza meciului ne spune că Miercurea Ciuc luptă până la final în fiecare meci. Este nevoie să mergem pregătiți mental că vom avea un meci greu și că trebuie să dăm maximum ca să ne întoarcem acasă cu două puncte”, a declarat Dragan Petricevic, antrenorul principal al „leilor”.

Partida Miercurea Ciuc – SCM OHMA Timişoara se dispută vineri, 14 ianuarie, de la ora 18.00 şi este televizată. „Leii” sunt pe 7 cu şapte victorii din 13 partide, în timp ce harghitenii sunt pe ultimul loc, 16, cu doar două succese în tot atâtea meciuri ca trupa de pe Bega.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.