Vinil la aniversare: trupa Țapinarii lansează „Fericirea e un lucru mărunt“ la...

Vinil la aniversare: trupa Țapinarii lansează „Fericirea e un lucru mărunt“ la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Formația vocal instrumentală de două voci și o chitară Tapinarii, lansează la Timișoara vinilul „Fericirea e un lucru mărunt” in cadrul unui concert care marchează și împlinirea a 20 de ani de existență a formației.

Trupa a luat naștere în 2001 când Cosmin Covei făcuse un filmuleț-portret, având că protagonist un pitic stripper, care a fost folosit ca și videoclip muzical pentru piesa „Sunt fericit”. De-a lungul anilor, cei doi membri ai trupei Cosmin Covei şi Adrian Tănase au poposit de multe ori în Timișoara, iar în luna noiembrie a anului 2019 au lansat cel de-al zecelea album din carieră, „Săgeata spre cer“, cu un concert care a avut loc la The 80’s Pub.


Tot în același an trupa a susținut nu mai puțin de patru concerte diferite în patru zile în Timișoara, recitalurile fiind incluse în cadrul evenimentului Civicultura, organizat de Teatrul Studențesc Thespis și Asociația Culturală Diogene.

„Pentru noi 2021 a fost un an foarte frumos. Ne speriasem că din cauza pandemiei nu vom reuși să facem concertul aniversar, dar în vară, când lucrurile s-au relaxat, am reușit să lansăm acest vinil aniversar. Din păcatenu mai există Electrecord-ul așa că am fost nevoiți să comandăm acest vinil prin cei de la Soft Records tocmai din Austria și a ajuns la noi la sfârșit de iulie. Am avut mai multe concerte de lansare în diverse orașe și ar fi trebuit să-l lansăm și la Timișoara, în toamnă, dar restricțiile au revenit. E foarte bine și pe 7 ianuarie 2022 și ne bucurăm foarte tare oridecîte ori revenim în Timișoara, locul unde am cântat de-a lungul celor 20 de ani de nenumărate ori“, ne-a declarat Cosmin Covei.

Concertul Țapinarii cu „versuri sincere despre căsătorie, amante, copilărie, parenting, divorț, criza de 40, pitzipoance, libertate, fericire“ va avea loc vineri 7 ianuarie 2022 de la ora 19 la cafeneaia D’Arc iar biletele costă 30 lei. În deschiderea evenimentului va avea loc un acoustic session WarmUp alături de Vlad Ghiulai (chitară) și Ionuț Cucu (voce).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.