Poliştii au început să doneze sânge pentru a-i ajuta pe refugiaţii din...

Poliştii au început să doneze sânge pentru a-i ajuta pe refugiaţii din Ucraina

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Timişoara / Facebook

Politehnica s-a alăturat prin fapte campaniei suporterilor timişoreni din Druckeria de ajutorare a celor nevoiţi să plece din Ucraina din cauza războiului. Astăzi, trei jucători din lotul de seniori, precum şi doi membri ai staff-ului tehnic alb-violet au donat sânge la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timişoara de la Spitalul Judeţean.

Portarul australian Harrison Devenish-Meares, fundaşul localnic Cristi Bocşan şi mijlocaşul sosit de la Rapid – Rareş Lazăr, au fost primii componenţi ai lui Poli care au donat sânge. Lor li s-au alăturat antrenorul cu goalkeeperii – Mădălin Smaranda şi „secundul” Lucian Dobre.


Bonurile primite în urma donării vor fi oferite Druckeriei în vederea susţinerii campaniei de ajutor umanitar pentru refugiaţii din Ucraina.

În zilele următoare va veni şi rândul altor componenţi ai echipei să repete gestul. Poliştii fac apel la câţi mai mulţi timişoreni să se alăture iniţiativei „Sânge pentru viaţă!”. Nu e prima acţiune de acest gen a clubului, în condiţiile în care mereu a fost nevoie de rezerve de sânge în spitale.

Foto: Politehnica Timişoara / Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.