Percheziții la o adevărată „fermă de canabis” din vestul țării. DIICOT a...

Percheziții la o adevărată „fermă de canabis” din vestul țării. DIICOT a ridicat peste 60 de kilograme de droguri FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-273466828">

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Arad au dispus ieri reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a doi inculpați, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

„În cauză s-a reținut faptul că, în primăvara anului 2022, cei doi inculpaţi au înfiinţat și întreținut o cultură de canabis în interiorul unui imobil din județul Arad, în scopul recoltării și comercializării ulterioare a acesteia. În urma punerii în aplicare a șapte mandate de percheziție domiciliară pe raza județului Arad, au fost descoperite și ridicate în vederea indisponibilizării un număr de 310 plante de canabis (62,65 kilograme) aflate în diferite stadii de dezvoltare precum şi instalaţii specifice întreţinerii culturilor indoor de canabis”, a transmis DIICOT.

Astăzi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Arad a dispus luarea măsurii arestului preventiv față de cei doi inculpați.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul SCCO Arad și Poliţia oraşului Sebiş. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția de Operațiuni Speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.