Concert de muzică vieneză în cariera de piatră de la Bocșa

Concert de muzică vieneză în cariera de piatră de la Bocșa

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1169199106">

Casa Orășenească de Cultură Bocșa organizează și în acest an ineditul concert vienez care va avea loc în cariera de piatră a orașului, publicul fiind așteptat pentru o experiență de neuitat.

Soprana Lăcrămioara Cristescu, tenorul Cosmin Ifrim, baritonul Dan Pataca, violonista Corina Murgu, balerinii Alina Mihai şi Alin Radu alături de Art Kammerorchester vor aduce magia acordurilor vieneze pe inedita scenă iar prezentatorul spectacolului va fi Cristian Rudic, directorul Operei Române din Timişoara. Regalul muzical din cariera de piatră va avea loc sâmbătă, 25 iunie, la ora 19, iar intrarea publicului este liberă.

„Iată că a sosit vremea concertelor, a celor de muzică vieneză într-o carieră… de piatră! Devenit deja tradițional, așteptat cu nerăbdare de comunitatea locală, dar și de cea a iubitorilor de muzică și natură, evenimentul nostru propune celor care participă două lucruri: 1) petrecerea unui timp plăcut într-un cadru natural mirific, unic chiar, cu un aer ozonat, demn de stațiunile climaterice; 2) un regal de muzică vieneză, ca și în marile săli de concerte mondiale, alături de cei dragi! Vă așteptăm cu drag!“, este mesajul organizatorilor acestui concert.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.