Lucrările la Centrul Cultural și Educațional din Kuncz, în avans față de...

Lucrările la Centrul Cultural și Educațional din Kuncz, în avans față de grafic FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-469194369">

Primarul Dominic Fritz a vizitat astăzi șantierul viitorului centru dedicat comunității din cartierul timișorean Kuncz.

„Lucrările la Centrul Cultural și Educațional au un avans față de graficul inițial. Șantierul a început în februarie anul acesta și a fost realizată structura de rezistență în proporție de 60%. Centrul va găzdui 100 de copii cu vârste între 7 și 12 ani, aflați în risc de excluziune social. Aici își vor putea face temele, vor face cursuri de muzică, de desen, de teatru, vor citi sau vor face sport sub îndrumarea profesionistă a celor de la Direcția de Asistență Socială, sprijiniți de Institutul Intercultural Timișoara și de alte ONG-uri de profil. Este șansa data acestor copii de a-și descoperi și dezvolta talente care să-i ajute să ducă o viață bună și să scape de stigmatul sărăciei”, a transmis edilul-șef.

Lucrările costă circa 5,1 milioane de lei fără TVA și sunt executate de Nedex Grup SRL, urmând să fie finalizate anul viitor. Finanțarea provine prin POR 2014-2020, Axa prioritară 9 „Sprijinirea Regenerării Economice şi Sociale a Comunităţilor Defavorizate din Mediul Urban”.

Primarul Fritz a mai precizat că în Kuncz vor începe în viitorul apropiat lucrări de infrastructură, fiind depuse pentru finanțare cu fonduri nerambursabile, prin GAL, proiecte de reabilitare a străzilor Aviatorilor, Satu Mare, Zefirului, Baia, Energiei, Muntele Mic, Poiana Mărului, Sălaj, Sovata, Subuleasa, Târgu Mureș, Zefirului și Ioan Alexandru.

1 COMENTARIU

  1. Fritz, nu ne zici nimic de Szilagyi ? Asa sunteti voi , nu comentati cand unul de-al vostru e prins cu minciunica ? Nimic-nimic ? Fritz, ai diploma ? Ai domiciliu in Timisoara ? Iasari nimic ? Stii expresia romaneasca : taci ca mutu ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.