Muzică și spectacole de teatru diverse la ediția din acest an a...

Muzică și spectacole de teatru diverse la ediția din acest an a festivalului Launmomentdat în parc FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Cea de-a 5.a ediție a festivalului Launmomentdat în parc, care se desfășoară în acest sfârșit dde săptămână în Parcul Regina din Timișoara are parte de peste 30 de trupe și DJ naționali și internaționali.

Alături de momentele muzicale spectatorii au avut parte și de o serie de momente artistice desfășurate la scena Savana, unde tineri ambițioși din Timișoara, Turda, București și Cluj au interpretat diverse spectacole de teatru clasic, teatru – dans, teatru senzorial sau one man show-uri. Curatorul spectacolelor din cadrul festivalului este Sebastian Dobrescu, un tânăr student la Facultatea de teatru din București. Prin această stagiune, el propune să aducă un suflu nou în oraș și se folosește de toate mijloacele să promoveze tinerele voci provocatoare și curajoase din teatrul românesc, într-o formulă mai îndepărtată de teatrul clasic.În același timp, această stagiune urmărește să conecteze Timișoara la scena culturală națională și să deschidă potențialul artistic al actorilor independenți și contemporani.

Festivalul Launmomentdat are parte și de un târg de viniluri care reunește colecționarii de plăci de viniluri din București, Oradea și Timișoara și de zona Pop-up Fair, un spațiu de expoziție organizat de Harababura Vintage care aduce împreună artiști și artizani din medii diferite de expresie.

Ultima zi a festivalului, cea de duminică 12 iunie le oferă spectatorilor o serie de evenimente inedite între orele 12 și 23, iar intrarea este liberă.

Foto: Facebook Launmomentdat

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.