SCM Politehnica s-a mai despărţit de un jucător

SCM Politehnica s-a mai despărţit de un jucător

0
DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica a ajuns la şase despărţiri după ce s-a oficlizat azi şi plecarea lui Raul Bote. Jucătorul în vârstă de 19 ani revenise la echipă în vara anului trecut.

„SCM Politehnica Timișoara și pivotul Raul Bote au încheiat de comun acord relațiile contractuale”, se arată în anunţul clubului.

Născut la 10 septembrie 2002, jucătorul originar din Reșița a înscris de 13 ori în meciurile de campionat (11 goluri, în tur; două, în retur).


În cele două partide din Cupa României, Bote a reușit cinci goluri. Cele mai bune prestații – câte trei goluri – le-a avut în jocurile cu HC Buzău, în campionat (etapa 5) și în Cupa României (turul I), mai arată clubul bănăţean.

Timişorenii i-au transferat în această perioadă de pauză pe Filip Marjanovic (Focşani), Bogdan Baican (Buzău), reveniţi pe Bega şi pe Santiago Mosquera Mayo (Wybrzeze Gdansk, Polonia), Dan Andrei Lazăr (Dinamo) şi Benjamin-Sandor Szabo (CSM Oradea). La capitolul plecări se mai numără Răzvan Szopka, Cristian Tcaciuc (portari), extremele Denis Neamţu, Vencer Csog şi Robert Năstăsie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.