Două întăriri în ofensivă pentru CSC Dumbrăviţa

Două întăriri în ofensivă pentru CSC Dumbrăviţa

0
DISTRIBUIȚI
Foto: cscdumbravita.ro

CSC Dumbrăviţa a mai oficializat două mutări. E vorba de jucători din zona de vest care se pregăteau deja cu alb-verzii: atacanţii David Popa şi Petre Simon.

Cel din urmă, Simon (21 ani) a crescut la Porto Bega Timişoara, de unde a şi fost împrumutat. A urmat traseul: UTA-Lipova-Pecica şi Hunedoara.  „În sezonul trecut al Ligii a III-a, a bifat 31 de meciuri și a înscris 15 goluri pentru Corvinul, alături de care a ratat promovarea în finala barajului, în fața celor de la Baia Mare.


El aparține FC Porto Bega, de unde a venit la Dumbrăvița sub formă de împrumut!”, se arată în anunţul clubului timişean.

Popa (24 ani) e un jucător care are deja mai multe echipe în C.V., inclusiv în fotbalul britanic, la Birmingham City (U18 şi U23) şi Kettering Town. „Rodat în puternicul fotbal englez, a mai avut o experiență externă în Finlanda, unde a bifat 29 de prezențe și 9 goluri în liga secundă și un meci în prima divizie. În divizia a doua din țara noastră, are în total 33 de meciuri și 8 goluri, toate pentru „Bătrâna Doamnă” din Arad”, au punctat dumbrăviţenii.

La capitolul achiziţii de jucători, alb-verzii îi mai anunţaseră până ieri pe: Sergiu Sabău, Călin Toma, Ionuţ Tănase şi Adrian Ungureanu.

Mâine, de la ora 11, dumbrăviţenii debutează în „B” pe terenul Viitorului Pandurii, la Tg. Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.