Muzeul de Artă din Timișoara, închis parțial pentru reorganizare

Muzeul de Artă din Timișoara, închis parțial pentru reorganizare

0
DISTRIBUIȚI

Muzeul Național de Artă Timișoara își va restrânge spațiile de vizitare începând cu data de 7 septembrie, când va intra într-o perioadă de reorganizare în vederea pregătirii evenimentelor culturale de anvergură care vor fi organizate în 2023, an în care Timișoara va deține titlul de Capitală Europeană a Culturii.

Secțiile de artă aflate la etajele I și II vor fi închise, în timp ce restul expozițiilor vor putea fi vizitate în continuare.


Reorganizarea muzeului, care va dura până în 15 decembrie 2022, va consta în reconfigurarea tematicii expoziționale și a circuitului de vizitare și în remodelarea expozițiilor permanente, atât pentru protejarea adecvată a patrimoniului cultural cât și pentru creșterea gradului de atractivitate a ofertei propuse de muzeu.

Expozițiile temporare de la parterul muzeului vor continua să rămână deschise pentru vizitatori. Până în 10 octombrie va mai putea fi vizitată cea mai recentă expoziție, „Întoarcerea Prodigioasă. Oskar Szuhanek”, o amplă retrospectivă a pictorului timișorean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.