Percheziții la un traficant de droguri din Banat. Cum aducea „marfa” din...

Percheziții la un traficant de droguri din Banat. Cum aducea „marfa” din Spania FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Procurorii DIICOT Caraș-Severin au dispus, ieri, reținerea pentru 24 de ore a unui inculpat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, după o operațiune efectuată împreună cu SCCO Caraș-Severin.

Tot ieri, organele de cercetare penală au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, în Reșița, fiind identificate și ridicate peste 1,2 kilograme de canabis și un cântar electronic.

„În cauză s-a reținut că, începând cu anul 2019, inculpatul, stabilit în Spania, a distribuit droguri de risc, respectiv canabis, consumatorilor de pe raza judeţului Caraş-Severin. În vederea realizării activității infracționale, inculpatul achiziționa drogurile de pe teritoriul Spaniei și le introducea în țară folosind firme de transport persoane şi colete ulterior acestea fiind distribuite en-gros către consumatori. În cursul zilei de astăzi urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile”, a transmis DIICOT.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.


La activități au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Caraş-Severin și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.