Poliţist arestat preventiv pentru o mită de 8.000 de lei. Ce ar...

Poliţist arestat preventiv pentru o mită de 8.000 de lei. Ce ar fi promis că face în schimbul banilor

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1948014687">

DGA Brașov a făcut, marți, cinci percheziții la locuințele unor persoane și la un sediu de poliție, urmate de trei mandate de aducere a suspecților.

Practic, un agent de poliție din cadrul IPJ Brașov, Postul de Poliție Ormeniș, a primit 8.000 de lei de la o persoană pentru a nu lua măsuri și pentru nu face cercetări într-un dosar penal în care este cercetată persoana care a oferit mita, lăsând să se creadă că are influență asupra procurorului care instrumentează cauza, a transmis, joi, DGA.

De asemenea, în perioada martie – iulie 2022, au rezultat probe care arată că polițistul a efectuat operațiuni financiare, ca acte de comerț, incompatibile cu funcția deținută.

Cercetările continuă pentru luare de mită, dare de mită, trafic de influență, cumpărare de influență, favorizarea făptuitorului și efectuarea de operațiuni financiare, ca acte de comerț, incompatibile cu funcția.

Polițistul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.