În plină competiţie, Politehnica s-a mai despărţit de un jucător

În plină competiţie, Politehnica s-a mai despărţit de un jucător

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Timişoara / Facebook

Politehnica Timişoara a bifat a doua plecare din rândul jucătorilor după startul campionatului. Şi e vorba tot de un tânăr abia adus în vară. Marco Andone, fiul antrenorului demisionar Bogdan Andone, şi-a încheiat ieri conturile cu alb-violeţii şi va reveni probabil în zona Bucureştiului.

Andone (20 ani) a venit pe Bega de la CS Tunari. Mijlocaşul a fost împrumutat şi la ilfovenii din Liga 3 de la FC Voluntari, unde e posibil să revină din iarnă la echipa secundă care evoluează tot în eşalonul terţ. La Poli a avut doar două apariţii oficiale, ambele sub comanda tatălui său, Bogdan Andone. A intrat pe parcursul eşecului sever de la Vâlcea, cu CSC Şelimbăr, scor 0-4, şi a jucat integralist într-o altă înfrângere, de această dată cea din Cupă, de la Reşiţa, scor 0-2 cu CSM.

„Îi mulțumim și îi dorim mult succes în carieră!”, se arată în mesajul postat pe site-ul Politehnicii, care s-a mai despărţit după startul sezonului şi de Adrian Ţangulea, poate cel mai criticat transfer din a doua perioadă a lui Bogdan Andone la echipă.


De asemenea, tot după startul stagiunii fundaşul accidentat Tudor Moţiu (n. 2004) a fost reîmprumutat la Dumbrăviţa.

Politehnica joacă mâine, de la ora 11, la Slobozia, în runda a 11-a a Ligii 2. Meciul e televizat.

Vizită la Lereter

În altă ordine de idei clubul i-a făcut o surpriză ieri legendarului Iosif Lereter (89 de ani), revenit la Timişoara din Germania. „Loli” a primit o plachetă din partea fostului rector UVT, Iosif Talpoş, şi un tricou cu numele său din partea Politehnicii. Fostul fotbalist polist Petre Mehedinţu, Ovidiu Cuc – preşedintele executiv, Nicolae Secoşan (Radio Timişoara) şi Viorel Vişan, câştigător al Cupei din 1980, s-au aflat în grupul care l-a vizitat pe cel care a ridicat Cupa din 1958 cu Ştiinţa Timişoara.

Foto: Politehnica Timişoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.