Politehnica Femina şi-a aflat programul din play-off. Când au loc derby-urile cu...

Politehnica Femina şi-a aflat programul din play-off. Când au loc derby-urile cu „U” Cluj

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Timișoara Femina / Facebook

Politehnica Femina își știe programul din play-off-ul Ligii I. Liderele alb-violete încep anul cu un duel în deplasare la Carmen Bucureşti. Derby-ul de pe teren propriu, din ultima etapă, cu „U” Cluj, ar putea fi decisiv pentru titlu.

Echipa pregătită de Mirel Albon şi-a stabilit şi programul de jocuri amicale din această perioadă de pauză competiţională. Astfel, timişorencele vor avea adversari atât din zonă, cât şi din Serbia şi Ungaria. Cele mai notabile teste sunt în deplasare cu echipa feminină a lui „Fradi”, locul 1 între echipele maghiare, respectiv „revanşa” cu Steaua Roşie Belgrad, totodată ultima partidă de verificare a iernii.

Aflată pe locul 1 în elită, cu 33 de puncte, trei peste „U”, graţie şi acelui 3-0 la masa verde, după eroarea ardelenilor, Politehnica aşteaptă rezolvarea unei probleme proprii, dreptul de a efectua transferuri.


Altfel, play-off-ul cu zece runde începe pentru Meluţă şi compania cu un duel pe 4 martie în deplasare, la Giurgiu, cu bucureştencele de la Carmen, în timp ce primul meci acasă va fi cu Csikzereda, două săptămâni mai târziu.

Duelurile cu clujencele sunt programate pe 23 aprilie, respectiv 28 mai, acasă, meci care poate fi totodată decisiv pentru titlul de campioane naţionale.

Iată programul amicalelor:

25.01 Ferencváros FTC (Ungaria) – locul 1 în prima ligă maghiară (deplasare)

28.01 Banat Girls (România) – locul 5 în Liga 1 (acasă)

04.02 KÉSZ-St. Mihály (Ungaria) – locul 10 în prima ligă maghiară (deplasare)

11.02 ŽFK TSC Kanjiža (Serbia) – locul 5 în prima ligă sârbă (deplasare)

18.02 Gloria Bistrița (România) – locul 1 în Liga 2 (acasă)

26.02 ŽFK Crvena Zvezda (Serbia) – locul 2 în prima ligă sârbă (acasă)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.