SCM Poli se reîntâlneşte cu Dinamo la Timişoara. Partidă interesantă şi la...

SCM Poli se reîntâlneşte cu Dinamo la Timişoara. Partidă interesantă şi la Sânnicolau Mare în optimile Cupei

0
DISTRIBUIȚI
Foto: scmtimisoara.ro

Partide interesante în vestul ţării în Cupa României la handbal masculin. După calificarea dramatică în faţa Bacăului, SCM Politehnica are parte de un nou meci extrem de greu, urmând să întâlnească în optimile competiţiei campioana Dinamo Bucureşti, formaţie care s-a distrat la ultima vizită din campionat în sala „Constantin Jude”.

Complicat va fi şi pentru divizionara secundă timişeană, care a realizat surpriza şi a eliminat Reşiţa în primul tur.


Unirea Sânnicolau Mare aduce acum pe Aranca o prim-divizionară şi o formaţie de tradiţie în acelaşi timp – Minaur Baia Mare.

Ambele întâlniri din Cupă, precum celelalte apar pe site-ul FRH cu data de 5 aprilie şi se dispută în manşă unică. Pentru SCM Poli va fi o revedere cu bucureştenii după ce la începutul lunii au fost învinşi categoric în campionat, scor 24-35.

„Ca să ai șanse cu Dinamo, trebuie să prinzi o zi foarte bună. În plus, Dinamo trebuie să prindă o zi proastă. Va fi o bucurie să jucăm în optimile Cupei României cu o echipă care este și în optimile Champions League”, a declarat Mihai Rohozneanu, „principalul” alb-violeţilor.

Sâmbătă, 25 februarie, de la ora 17.00, Poli, acum pe locul 10, va primi vizita formației CSM Focșani, în etapa a XIX-a a elitei.

Fără dorinţă de a accede pe prima scenă, după ce a încheiat pe 2 în sezonul regular Seria C, cei de la Sânnicolau Mare sunt lideri în play-off-ul dedicat tineretului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.