Întreruperi în alimentarea cu apă în Timișoara și în trei localități din...

Întreruperi în alimentarea cu apă în Timișoara și în trei localități din Timiș. Lucrările anunțate de Aquatim

0
DISTRIBUIȚI

Aquatim a anunțat că azi, până la ora 22, la intersecția Bulevardului Cetății cu Calea Torontalului se va executa cuplarea conductei noi DN 800.

”Lucrările fac parte din proiectul ”Reabilitarea liniilor de tramvai si modernizarea tramelor stradale în Municipiul Timișoara, Traseul 4 – bulevardul Cetății”, iar pe durata lor se va opri furnizarea apei la Punctele Termice de pe străzile Amforei și Labirint. De asemenea, este posibil ca presiunea în partea de nord a orașului să fie mai scăzută”, se arată în comunicat.

Colterm a anunțat din acest motiv întreruperea furnizării apei calde de consum și a apei reci hidrofor, la PT 47 și PT 48.


Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Amforei, Cetății, Labirint, Stelelor, Timiș, Circumvalațiunii, Gh. Lazăr, Intrarea Umbroasă, Teiului, Burebista – în total 57 de branșamente.

Tot azi, se întrerupe apa, până la ora 15, pentru remedierea unor avarii, pe strada Someș, din Timișoara, și în Sânandrei, Șag și Izvin.

Altfel, în zilele următoare se va efectua spălarea rețelei de distribuție în mai multe localități. Ca urmare, pe 29 martie, între orele 9-16 se va întrerupe furnizarea apei în Satchinez, iar pe 30 martie, în intervalul orar 9-16 se va opri apa în Hodoni.

Miercuri, 29 martie, între orele 8-15, în Buziaș se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Avram Iancu, Florilor și Câmpului pentru lucrări la rețeaua de distribuție.

De asemenea, joi, 30 martie, între orele 9-16 se va executa o conectare de conducte pe Calea Stan Vidrighin. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei pe strada Chimiștilor și la firmele Hexagon, Lukoil, STPT, Aquatim, Rolling și la cimitir.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.