„Leii din Banat”, învinşi fără drept de apel de U-BT Cluj

„Leii din Banat”, învinşi fără drept de apel de U-BT Cluj

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara / Facebook (arhivă)

SCM Timişoara nu a pus mari probleme deţinătoarei titlului într-un joc care a contat pentru zona Top 10 a Ligii Naţionale la baschet masculin.


U-BT Cluj-Napoca s-a impus cu 83-59 în sala „Constantin Jude”, într-un joc pe care l-a controlat.

Primul sfert a fost destul de strâns: 17-21 fiind scorul după primele zece minute. Apoi oaspeţii au apăsat treptat pedala de acceleraţie. La pauză scorul indica deja o echipă clujeană mare favorită: 27-42.

Timişorenii au luptat pentru a reveni în joc, dar nu au câştigat niciun sfert. Ecartul crescând înainte de ultima pătrime a întâlnirii: 42-59.

Coşgheterul întâlnirii a fost Jalen Jones, de la U-BT, cu 21 de puncte. Pentru „lei”, principalul realizator a fost Ilija Djokovic, cu 14 puncte, ceilalţi maractori ai gazdelor fiind: Mirkovic 11 pt., Kesar 9, Năsturescu 8, McClellan 7, Gajic 6 şi E. Petrescu 4. Altfel, baschetbaliştii alb-violeţi au fost încurajaţi la acest meci de băieţii şi fetele de la echipa de fotbal Politehnica Timişoara, dar acest lucru se pare că nu le-a purtat noroc, managerul general al alb-violeţii, Costel Pantilimon, a subliniat înainte de joc că vrea să reînnoade această tradiţie în care sportivii echipelor din oraş se încurajau reciproc la meciuri.

Sâmbătă, 4 martie, de la ora 18.00, timişorenii joacă tot acasă, dar cu SCMU Craiova, formaţie care are de asemenea tot doar trei victorii în Grupa 1-10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.