Politehnica Femina a întors scorul la Giurgiu contra lui Carmen București

Politehnica Femina a întors scorul la Giurgiu contra lui Carmen București

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Timișoara Femina / Facebook

Politehnica Femina a făcut spectacol în prima rundă a play-off-ului Ligii I.


Alb-violetele au fost conduse cu 2-0 la pauză de a treia clasată, Carmen București, dar timișorencele s-au impus în partea secundă a întâlnirii și păstrează avansul de trei puncte față de principala contracandidată la titlu din Cluj.

Ales să fie primul meci televizat din campionatul feminin de către Pro Arena, partida de la Giurgiu părea să meargă rău pentru bănățence. Kara Jouli a profitat de o eroare defensivă și a marcat în minutul 5, apoi Bianca Sandu a făcut 2-0 în minutul 33.

Partea secundă a adus însă trei reușite în contul oaspetelor conduse de Mirel Albon. Mai întâi a marcat Bianca Ienovan în minutul 56, ca peste doar patru minute să fie restabilită egalitatea prin golul Teodorei Meluță. Finalul a aparținut tot lui Poli, care a punctat decisiv prin Lorena Mihăilesc (min. 83).

Poli a început în formula: Câmpean – Meluță, Bratu, Codrescu, Ancăș, Sucilă, Mirea, Roșu, Jivan, Ienovan, Kurja.

Alb-violetele au acum 36 de puncte și sunt urmate de ”U” Cluj, cu 33 de puncte după succesul clar, 3-0 acasă cu Csikszereda. Pe 18 martie, de la ora 13, Poli primește chiar replicat formației din Miercurea Ciuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.