Fată de 14 ani din Timiș, dată dispărută după ce a plecat...

Fată de 14 ani din Timiș, dată dispărută după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors UPDATE Adolescenta, găsită la peste 600 de kilometri distanță

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unei tinere în vârstă de 14 ani, dispărută marți din localitatea Orțișoara, județul Timiș.

„În data de 23 mai 2023, în jurul orei 08:00, Sinescu Ioana-Paula ar fi plecat de la domiciliul său din localitatea Orțișoara într-o direcție necunoscută,iar până în prezent nu a mai revenit la domiciliu.


Semnalmente: înălțime 1,60 metri, păr șaten, ochi căprui, constituție solidă. Îmbrăcăminte: adidași albi, blugi de culoare albastru deschis, geacă neagră și un rucsac negru”, a transmis IPJ Timiș.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

UPDATE IPJ Timiș a anunțat că fata a fost făsită în orașul Târgu Frumos, din județul Iași, la peste 600 de kilometri distanță. Nu a fost victima vreunei infracțiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.