SCM USV Timişoara, învinsă de Dinamo. Bănăţenii nu au profitat de superioritatea...

SCM USV Timişoara, învinsă de Dinamo. Bănăţenii nu au profitat de superioritatea numerică

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Dinamo Rugby / Facebook

SCM USV Timişoara a pierdut al doilea meci la rând la Bucureşti. După eşecul cu Steaua, în Ghencea, ieri, rugbiştii bănăţeni au fost învinşi de Dinamo, pe arena „Arcul de Triumf”, scor 17-20, după ce a avut un om mai mult pe teren timp de mai bine de o repriză.

Fără Căpăţînă, suspendat deşi nu văzuse roşu în jocul precedent, oaspeţii au început destul de rău.


Doar gazdele au înscris în prima repriză, din lovituri de pedeapsă concretizate de Kisting. Pe final de repriză însă dinamoviştii au suferit o pierdere importantă, Mahe fiind eliminat din joc după o intrare dură la Simionescu.

După pauză partida părea şi trebuia să se încline în favoarea SCM-ului. Simionescu a culcat primul balonul în terenul de ţintă, în margine, fără transformare scorul devenind 5-6. În ciuda omului în minus Dinamo a reuşit apoi să pună presiune şi a profitat de seria de greşeli a timişorenilor, primind un eseu de penalizare. Chiar şi aşa Sikote a marcat un nou eseu pentru „lei” şi acesta fără punctele bonus din transformare. Apoi, din minutul 68, Simionescu a înscris un nou eseu, ducând balonul aproape de zona centrală şi asigurând astfel o transformare din partea lui Alin Conache pentru 17-13. Dar meciul era departe de a fi gata şi Graure a dat lovitura pentru amfitrioni cu patru minute înainte de final. Kisting a transformat pentru 20-17 şi echipa lui Vali Calafeteanu nu a mai reuşit să replice.

Bănăţenii s-au ales doar cu bonusul defensiv şi vor sta în runda a 7-a. Următorul joc va fi tocmai pe 20 mai (ora 13), la Cluj, cu „U”. SCM USV Timişoara ocupă în continuare locul 2, cu 15 puncte, două mai multe decât dinamoviştii, două mai puţine decât Steaua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.