A 10-a ediție a festivalului „Discuția secretă”, la Arad și Timișoara

A 10-a ediție a festivalului „Discuția secretă”, la Arad și Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Festivalul internațional de literatură „Discuția secretă” a ajuns la cea de-a X-a ediție, care va începe în acest an la Timișoara și va continua la Arad, orașul care l-a consacrat.

În 14 iunie, Casa Artelor din Timișoara va găzdui, de la ora 19:00, avanpremiera timișoreană a festivalului, cu lecturi de Johann Lippet şi Matěj Hořava, după care va fi prezentată antologia „Lumea asta-i 66% Atunci și 33% Acum” (Ez a világ 66% Akkor és 33% Most), în prezența autorilor Ionuț Chiva,  Fischer Botond, Cătălin Lazurca, Márton Evelin, Mărcuțiu-Rácz Dóra și Szántai János, care vor purta o discuție moderată de Raluca Selejan.

În ziua următoare, festivalul va continua la cafeneaua literară arădeană Joyʹs cu seara OHMYGODPOETRY, moderată de editorul și criticul literar Alex Ciorogar. De la ora 20:00 vor citi poezie Diana Cornea, Mihnea Bâlici, Mădălina Căuneac și Raluca Boantă, iar de la ora 21:00 Cătălin Lazurca, Florentin Popa și Gabi Eftimie, seara urmând să se încheie cu o petrecere.


În cea de-a doua seară a festivalului arădean va fi lansată antologia „Lumea asta-i 66% Atunci și 33% Acum”, în prezența autorilor, iar la ora 21:30 va urma un moment de lectură susținut de Andreea Răsuceanu și de seara de lectură Nemira, cu Elena Vlădăreanu, Bogdan Munteanu şi Ilinca Mănescu, seara fiind încheiată cu un spectacol. Ultima seară este dedicată unor lecturi ale scriitorilor Daniela Rațiu, Johann Lippet, Cosmin Perța și Matěj Hořava, urmate de seara Humanitas, moderată de Andreea Răsuceanu, care îi are ca invitaţi pe Dan Perșa, Iulian Popa, Corina Sabău şi Augustin Cupșa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.