ADID Timiș participă la marile festivaluri din Timișoara, în acest weekend

ADID Timiș participă la marile festivaluri din Timișoara, în acest weekend

0
DISTRIBUIȚI

În acest sfârșit de săptămâna, ADID Timiș participă la două festivaluri mari ce au loc în Timișoara, Flight Festival și Road Patrol MC Romania Bikers Festival.

Participanții sunt așteptați la standul ADID, pentru a învăța într-un mod interactiv, cum se realizează separarea corectă a deșeurilor și de ce este important acest lucru. În cadrul standului, este pregătit și un atelier de creație, iar cei mici își pot decora propriile sacoșe reutilizabile din bumbac.

„Ne bucurăm să participăm la aceste evenimente deosebite, cu un public numeros și avem convingerea că tot mai mulți oameni înțeleg importanța realizării procesului de colectare separată  într-un mod corect”, au transmis reprezentanții ADID Timiș.

Programul ADID la aceste evenimente este următorul:

  • Road Patrol, vineri, 16.06.2023, interval orar 18:00 – 19:00 și sâmbătă 17.06.2023, interval orar 13:00 – 15:00, locație Poligonul AJVPS Timisoara;
  • Flight Festival, sâmbătă, duminică (17-18 iunie), interval orar 16:00 – 19:00, locație Aerodromul Cioca.

Activitățile ADID Timiș fac parte din Campania de informare si educare a publicului din cadrul parteneriatelor cu Organizațiile care Implementează Răspundrea Extinsă a Producătorilor.

Road Patrol MC Romania Bikers Festival este un festival ajuns la cea de-a 19-a ediție, este o continuare a evenimentului Tim-Rock, care a fost un element de bază al scenei rock românești înainte de 1989.


Se desfășoara pe o perioadă de trei zile la poligonul AJVPS, festivalul oferă muzică de calitate, cultură moto și interacțiune între oameni.

District 23 este cel mai mare festival din vestul României la care muzica de toate genurile, spectacolele cu efecte tehnice speciale precum și acțiunile sustenabile sunt oferite de fiecare dintre cele trei evenimente reunite sub acest concept – Flight Festival, Vest Fest și Magnetic Festival.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.