CSC Peciu Nou s-a alăturat numerosului contingent timişean din Liga 3. Victorie...

CSC Peciu Nou s-a alăturat numerosului contingent timişean din Liga 3. Victorie cu Gloria Geoagiu şi în retur

1
DISTRIBUIȚI
Foto: CSC Peciu Nou / Facebook

CSC Peciu Nou s-a alăturat oficial divizionarelor „C” timişene, care ar putea fi în număr de şapte în noul sezon. Campioana Ligii 4 din cel mai vestic judeţ s-a impus fără emoţii în dubla manşă de baraj cu echipa nr. 1 din judeţul Hunedoara în acest sezon – Gloria Geoagiu. A fost 2-1 pentru alb-verzi în returul din Timiş şi 6-1 „la general”!

Timişenii luaseră o opţiune serioasă la promovare după prima manşă, din Hunedoara, unde s-au impus fără probleme cu 4-0. Astăzi, campioana din judeţul vecin, însoţită de simpatica ei galerie, a dat o replică mai solidă.


Deşi din minutul 20 Făndel a deschis scorul, precum în tur, Gloria a avut replică şase minute mai târziu, egalând după o fază 1 la 1 cu portarul Braşoveanu prin Marcu.

Partea secundă părea mai lipsită de evenimente. Totuşi, pe final, în minutul 82, gazdele au beneficiat de un penalty iar D. Bud a făcut 2-1 cu un şut în stânga portarului.

Până la final nu s-a mai întâmplat nimic în privinţa scorului deşi ambele echipe au mai căutat să marcheze cel puţin un gol.

CSC Peciu Nou: Braşoveanu – Rosenblum, M. Matei (cpt.), Ştreangă, Szalkai, Ilaş, Francescu, D. Bud, Giuricici, Făndel, Enciu. Antrenor: Sorin Gheju.

În sezonul viitor, Timişul va avea foarte probabil şapte reprezentante în Liga 3: Ripensia, Politehnica, CSC Ghiroda, Phoenix Buziaş, Avântul Periam, Pobeda Dudeştii Vechi şi CSC Peciu Nou.

Din zona de vest a ţării, în Liga 3 a promovat şi campioana Aradului: CS Socodor, după 0-1 cu Dănceu (Mehedinţi), insuficient pentru oaspeţi, care au pierdut turul la masa verde. În schimb, Slatina-Timiş, câştigătoarea din Caraş, învinsă în prima manşă la Turceni (Gorj), nu a reuşit să întoarcă rezultatul, remizând dramatic azi, în retur, scor 1-1 (1-2 la general).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.