Şase medalii în Cupa României, dintre care jumătate de aur, pentru înotătorii...

Şase medalii în Cupa României, dintre care jumătate de aur, pentru înotătorii de la CSU Poli Timişoara

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSU Politehnica Timișoara – Natație / Facebook

Înotătorii de la CSU Politehnica Timişoara au obţinut la finele săptămânii trecute noi medalii la nivel naţional. Emil Dăncăneţ s-a remarcat din nou, impunându-se în probele de 50 şi 100 de metri bras seniori, în timp ce o altă medalie de aur a fost obţinută de Albert Cojanu în proba de 50 metri spate la tineret. În total, sportivii de pe Bega au urcat de şase ori pe podium cu ocazia Cupei României la Înot pentru Seniori, Tineret și Juniori, competiţie organizată în bazinul olimpic de la Otopeni.


La fel ca la Naționalele din luna aprilie, Emil Dăncăneț și Radu Vaipan au câștigat locurile 1-2 în proba 50m bras. Ambii au realizat recorduri personale. Emil, cu timpul 28.38, iar Radu cu 28.56. Pentru al doilea an la rând,  Dăncăneț reușește sa câștige 50m si 100m Bras în Cupa României.

În cadrul aceleiași probe, la categoria tineret, Lucian Hoțea a câștigat medalia de argint cu timpul de 29.86, record personal. În proba de 100 m spate, la categoria tineret, Albert Cojanu a câștigat medalia de bronz în proba de 100 m spate, cu timpul de 58.46.

Ediția din acest an a Cupei României a fost încheiat de CSU Poli cu un bilanț de şase medalii, dintre care: trei de aur, două de argint și una de bronz. AUR: Emil Dăncăneț în probele de 50m si 100m bras Seniori, Albert Cojanu în proba 50m spate Tineret; Argint: Radu Vaipan în proba 50m bras Seniori, Lucian Hoțea în proba 50m bras Tineret; respectiv bronz: Albert Cojanu în proba 100 metri spate Tineret.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.