Timișenii, invitați să-și dea cu părerea despre prețurile la care CJT își...

Timișenii, invitați să-și dea cu părerea despre prețurile la care CJT își închiriază spațiile

0
DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Timiș a anunțat astăzi că a pus în dezbatere publică proiectul privind adoptarea noilor tarife pentru închirierea unor spații la Bastionul Theresia din Timișoara și la PITT.

„Conform Legii nr. 52/2003, privind transparența decizională în administrația publică, Consiliul Județean Timiș a deschis, în data de 20.07.2023, procedura aferentă dezbaterii «Proiectului de hotărâre pentru completarea și modificarea Hotărârii Consiliului Județean Timiș nr.


377/22.12.2022 privind aprobarea tarifelor de interes județean pentru anul fiscal 2023» Proiectul în discuție se referă la solicitarea Direcției de administrare a patrimoniului pentru stabilirea tarifelor de pornire la licitațiile pentru închirierea unor spații din Bastionul «Theresia» și a celor din Parcul Tehnologic și Industrial Timișoara”, a transmis CJT.

Întreaga documentație poate fi consultată pe pagina de internet a instituției, în Monitorul Oficial al Județului Timiș, în secțiunea dedicată Transparenței decizionale, AICI.

Timișenii sunt așteptați să vină cu propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparență decizională până la data de 30.07.2023. Acestea pot fi depuse ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: lidia.mihetiu@cjtimis.ro, prin poștă, pe adresa Consiliul Județean Timiș, cât și direct la sediul instituției, la Registratură.

În cazul în care o asociație legal constituită sau o altă autoritate ori instituție publică solicită acest lucru până la data de 30.07.2023, există și posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.